Ohjelmapalvelu

OSMO’S COSMOS BAND

 

Osmo’s Cosmos on yksi maamme suosituimmista show-bändeistä. Vuodesta 1996 lähtien jo yli puolitoistatuhatta keikkaa tehnyt bändi soittaa glamrock hengessä 70- ja 80-luvun ulkomaisia ja kotimaisia hittejä. Mukaansa tempaavana livebändinä tunnettu ryhmä villitsee niin nuorta, kuin vähemmän nuorta yleisöä railakkaalla ja ammattitaitoisella show'llaan.

www.osmoscosmos.com

OSMO’S COSMOS BARIN OHJELMAT

Haloo Helsinki @OC Bar

Music-Bros hoitaa Osmo's Cosmos Barin ohjelmat. Vuodesta 2009 saakka toimineessa ravintolassa esiintyjiä on ollut satoja, Cheekistä Apulantaan ja stand up -klubeista paikallisiin bändeihin.

 

www.osmoscosmos.com

 

BLACK DEVILS

bd3

Black Devils on jo yli 15 vuotta toiminut pääosin Hurriganes-musaa esittävä bändi. Nämä ukot kuulostavat ja näyttävät vahvasti 70-luvun Hurriganesilta ja bändin viihdyttävä rock-show vie väkisin mukanaan. Itse Remu Aaltonen on ollut useita kertoja bändin vierailijana.

www.blackdevils.fi

RONSKI GANG

ronski

Yksi suomalaisen rock-historian legendoista, The Ronski Gang, aloitti jo 1960-luvun lopulla. 70- ja 80-luvulla suosionsa huipulla kovaa keikkatahtia pitänyt bändi oli yksi maamme suosituimmista live-bändeistä. Tänä päivänä keikkatahtia on vähennetty, mutta bändin perus-rock jyrää edelleen todella tanakasti.

www.ronskigang.com >>

JAM ROCK BAND

jrb1

Jam Rock Band on vuonna 1977 perustettu lappeenrantalainen doo-wop rock'n'roll -yhtye. 70- ja 80-lukujen taitteessa kultavuosiaan viettänyt ja rajusti keikkailut bändi toimii tänäkin päivänä erinomaisesti ja keikkailee edelleen tasaiseen tahtiin. Bändi on niittänyt mainetta niin upean stemmalaulannan kuin vauhdikkaan live-esiintymisen myötä.