Mainostuotanto

VIDEOTUOTANTO

Tuottaja

Music-Bros toteuttaa erilaisia videotuotantoja; TV-mainokset, 3D-animaatiot, yritysvideot ja muut markkinointivideot. Esim. Osmo's Cosmos Bandin keikoilla nähtävät "Lideo Show" videot sekä Osmo's Cosmos Barissa pyörivät mainosvideot ovat Music-Bros tuotantoa.

Videoeditoinnissa käytämme Fujitsu Celsius M730 tehotyöasemia, Adobe After Effects CC ja Adobe Premiere CC -ohjelmistoja, värimäärittelyssä Blackmagic DaVinci Resolve 11 -ohjelmaa.

Music-Bros hankki vastikään maailman ensimmäisen päivitettävän 4k-filmikameran Blackmagic Ursa.
Tulossa on mielenkiintoisia tuotantoja, joista myöhemmin lisää...

 

3D-TUOTANTO

OC-lava

3d-tuotanto toimii Lappeenrannan toimipisteessä. Music-Brosin tuottamaa 3d-grafiikkaa on nähty niin mm. Bilteman TV-mainoksissa, Jokereiden-logossa Hartwall Areenalla kuin jääkiekon MM-kisojen kiertueella.

3d-tuotannossa käytämme Fujitsu Celsius M730 tehotyöasemia, Autodesk 3ds Max 2015 ja V-Ray for 3ds Max -ohjelmistoja.

 

 

GRAAFINEN TUOTANTO

OC Bar

Music-Bros toteuttaa myös graafista tuotantoa. Esim. Osmo's Cosmos Bandin ja OC Barin kaikki graafinen tuotanto kuten levyjen kannet, julisteet, lehtimainokset, baarin seinätapetit ja sisustus ovat Music-Brosin suunnittelemia ja toteuttamia.

ÄÄNI- JA VIDEOMAINONTA

Duudson Jarppi

Music-Bros toteuttaa ääni- ja videomainontaa; ideointi, käsikirjoitus, musiikin säveltäminen, sovittaminen, äänitys, spiikkaminen, jne. Eli tarvittaessa toteutamme koko tuotantoketjun tai jonkun osa-alueen. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä!

NETTISIVUT

Music Bros studio B

Music-Bros tekee ja suunnittelee myös internet-sivuja yhteistyössä Allgrafian kanssa. Esimerkkeinä ko. Music-Bros -sivut sekä www.osmoscosmos.com.

OSMO’S-TV

Katso Music-Bros video-sököilyjä YouTuben Osmo's-TV -kanavalta!