Historia

Music-Bros historiaa

* Music-Bros Ay on perustettu loppuvuodesta 1987 Imatralle tuottamaan silloin kaupungista puuttuvia äänentoisto- ja valopalveluja.  Perustajina olivat Pete ja Arska Kiisseli sekä Ville Soininen. Muutama vuosi myöhemmin Arska jäi pois yhtiöstä. Music-Bros nimenä oli syntynyt jo aikaisemmin, kun veljekset Arska ja Pete oli perustamassa Imatralle Music-Bros -nimistä musiikkiliikettä. Silloin poikain laskelmat eivät vakuuttaneet pankinjohtajaa ja lainat jäivät saamatta...

* Vuonna 1993 toiminta laajeni äänitysstudiotoimintaan. Tilat vuokrattiin Imatran Vuoksenniskalta entisistä Valion tiloista, jonne studiotilat rakennettiin.

* 1994 Miitri Aaltonen tuli oppisopimuksella pääasiassa studiotöihin. Tosin myöhemmin Miitri "joutui" valomieheksi, livemiksaajaksi, monitorimiksaajaksi, tuottajaksi, biisin tekijäksi, laulajaksi, kitaristiksi, mainosääneksi, jne.

* Vuonna 1997 Osmojen räjähdysmäisesti kasvaneiden keikkojen takia, noin 800:n erinäisen PA-keikan jälkeen, ääni- ja valokalusto sekä keikkabussi jätettiin vain Osmo’s Cosmoksen käyttöön.

* 1998 studio ja muut toimitilat siirrettiin Imatrankoskelta ostettuun 850:n neliön kiinteistöön, vanhaan makkaratehtaaseen.

* 1999 Music-Bros Ay sai Imatralla Suomen Yrittäjien vuoden yrittäjä-palkinnon.

* Ensimmäiset laitteet ja ohjelmistot videotuotantoon hankittiin vuonna 2000 Osmojen Lideo Shown myötä.

* 2000-luvulla toimintoja on kehitetty ja hommat jatkuu...